A foglalkozások menüpont alatt részletes információkra lelsz.

Jelentkezni: bryell@invitel.hu vagy facebook oldalunkon

Boltunk Székesfehérváron, a Távírda u. 25/5. szám alatt található. (Sokan Fal közként ismerik)
Nyitva tartásunk: Hétfő - Péntek: 9.00 - 18.00,
Szombat: 9.00 - 12.00

A bolt telefonszáma: 22/412-665

2011. június 30., csütörtök

Játék

Kigondoltam, hogy én is indítok egy játékot. Nem lesz sok különbség a hasonló blogos játékoktól, viszont mikor elkezdtem írni ezt a bejegyzést örömmel konstatáltam, hogy éppen ez lesz a 100. :-)
Szóval a játékhoz kell ugye egy nyereménytárgy. Én ezt a dobozt gondoltam felajánlani ajándékba valamelyik kedves olvasómnak.
6 kis rekesze van belül, mindenféle mütyürnek, gyöngynek, akár teafilternek.
Persze a játéknak vannak szabályai:
1. Írni kell egy megjegyzést ehhez a bejegyzéshez.
2. Követni kell a blogomat
3. Saját blogon hirdetni a játékomat.

Természetesen tudom, hogy sokaknak nincs blogjuk, így ők mentesülnek a hirdetés alól, de játszhatnak. Kiváncsi vagyok hány embernek tetszik, amit csinálok, hányan szeretnének kapni ajándékot tőlem.
Úgy gondolom, hogy két hétig lehetne jelentkezni, tehát július 14-ig. Utána hirdetem az eredményt.
Jaj, de izgulok, lehet megmarad nekem a doboz?

2011. június 26., vasárnap

Felújítás, restaurálás

Nem tudom melyik a kettő közül. Négy gyertyatartót tettem rendbe az elmúlt napokban. Itt, ahol lakom van egy kis kápolna, évekig csak álldogált és romlott az állapota. Most pár lelkes helyi lakos úgy gondolta, hogy rendbe rakja. Nekem a gyertyatartók jutottak, amik nagyon régiek. A festéket hőlégfúvóval szedtem le, smirgliztem, alapoztam és újrafestettem.
Nagyon szépek.

Ilyenek voltak, mind a négy.




...rengeteg festékréteggel...




Ilyenek lettek

2011. június 23., csütörtök

Papír nélkül

Papír nélkül dolgoztunk tegnap a foglalkozáson, technikát tanultunk csak. Bár Anikó egy pici fecnit mégis rácsempészett a dobozára, így az csak még érdekesebb lett.
Nagyon szép kis darabok születtek, de sajnos a fotózása majdnem egyenlő a lehetetlennel. Legalábbis nekem nem megy :-) De azért megpróbáltam.














További képek a honlapomon.

2011. június 9., csütörtök

Vegyesen

A tegnapi foglalkozás minden szempontból nagyon érdekes volt. Mindenki másmilyen technikával,  másmilyen alapra dolgozott. Nagyon örültem, mert többen elővették kreativitásukat és saját ötleteik alapján dolgoztak :-)

Folyik a munka
Ida dolgozik
Elkészült
Márti dolgozik
Elkészült
Anikó dolgozik
Elkészült
Tünde kulcstartója
Jucus doboza
Judit kulcstartója
Kati zsepitartója
Mónika a gélpasztával dolgozik
Reni doboza
Nagyon ügyesek voltatok lányok!!

2011. június 6., hétfő

Torino

A múlt héten tapasztalatokat gyűjtöttem, tanultam, alkottam Torinoban, a Stamperia trénertalálkozóján. Minden nap reggeltől estig tartott a munka, festettünk, dekupázsoltunk, varrtunk, gyurmáztunk, gyertyát készítettünk, scrapbook albumot diszítettünk, ékszerek, babák, dobozok, gömbök, vázák, lámpák, füzetborítók születtek meg.

Varrok

Részlet egy képből, buborékfújóval -festésem-

Hatalmas élmény volt látni az ő szemszögükből egy-egy tárgy lényegét, a vegyszerek más felhasználását, belelátni az életükbe. Itt tényleg igaz a mondás "Mindenki másképp csinálja...", és mégis a végeredmény csodálatra méltó. Nekik tetszettek a mi munkáink, nekünk az övék, amit egy kiállítás keretében meg is nézhettünk. Minden tréner vitt ki munkákat - kb. 300 alkotás gyűlt így össze - és a résztvevők szavazhattak egymás alkotásaira. Mindenki háromra. A textil különböző felhasználása, a gyurmafigurák,  hatalmas festmények, filcek és ékszerek között természetesen a dekupázs is helyet kapott. A három díjazott alkotás mindegyikén a fő szerep a festésé volt, megérdemelten. A több szavazatot kapott alkotásokat megdicsérték, elismerték, köztük az én angyalos, feszített vászonra készült, repedőpasztás képemet is, aminek nagyon örültem.

Ezzel az úttal túlestem életem első repülőútján is, ami tényleg nem annyira vészes, mint gondoltam :-)

Megtanultam pár olasz szót, megszólaltam angolul - főleg este a szálloda halljában - és mikor kifogytunk a rendelkezésünkre álló szavakból, mutogattunk. Tüneményesek az olasz trénerek, segítőkészek, és nagyon ügyesek!

Marinával, a Stamperia legelső tanárával és Gabival
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...