A foglalkozások menüpont alatt részletes információkra lelsz.

Jelentkezni: bryell@invitel.hu vagy facebook oldalunkon

Boltunk Székesfehérváron, a Távírda u. 25/5. szám alatt található. (Sokan Fal közként ismerik)
Nyitva tartásunk: Hétfő - Péntek: 9.00 - 18.00,
Szombat: 9.00 - 12.00

A bolt telefonszáma: 22/412-665

2012. március 27., kedd

Csipke

Nagyon tetszenek a csipkék, a horgoltak, a vertek, az igaziak, az imitáltak, mindegyik. Egy ideje már gyűjtöm is őket, van turis, van készítőtől származó, ajándékba kapott, boltban vásárolt. Egy szóval mindenféle. És ugye vannak a dobozok és a fa cuccok, amiket szeretek dekorálni, néha csipkével. Néha igazival, mint ezen a kis tálkán, szalag formájában, vagy a múltkorin:

Próbálkozom keverni-kavarni az alapanyagjaimat, hogy olyan érzésem legyen, mintha. Mintha csipke lenne a tárgyakon. Így született meg két verzió. Persze az egyiket én is úgy tanultam, bár a technika nem ördöngősség, és akár előbb is eszembe juthatott volna, de a januári torinói látogatásom alkalmával ezt is mutatták többek között. Szóval muszáj volt nekem is ilyet készíteni, és persze továbbadnom. Mert ahhoz, hogy ez a minta kiemelkedjen szépen a festésében van a titok. Így egy tükröt dekoráltam, ilyet fogunk készíteni a következő foglalkozásomon:

Egy teljesen másmilyen technikával készítettem egy zsepi/nedves törlőkendő tartót, ami kicsit elegánsabb formájú talán, mint az eddig megszokottak, de nekem csipkének tűnik a tetején levő díszítés. Ő pedig az áprilisi második foglalkozás mintadarabja. Persze fényképezni nem könnyű :-)

Még próbálkozom ezzel-azzal, de horgolni azért nem fogok, pedig régen tudtam. Persze csak az alap dolgokat, de az már a múlté.

1 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...