A foglalkozások menüpont alatt részletes információkra lelsz.

Jelentkezni: bryell@invitel.hu vagy facebook oldalunkon

Boltunk Székesfehérváron, a Távírda u. 25/5. szám alatt található. (Sokan Fal közként ismerik)
Nyitva tartásunk: Hétfő - Péntek: 9.00 - 18.00,
Szombat: 9.00 - 12.00

A bolt telefonszáma: 22/412-665

2014. január 30., csütörtök

Frankfurtban jártam

Elkészült, kikerült, felépült, megcsodálták, lezajlott. Röviden és tömören az elmúlt két hét történései :)
De kezdjük az elején. Mint már említettem, hatalmas stand volt, rengeteg díszítendő felülettel, amiken a Pentacolor egyik nagy újdonságát alkalmaztuk, a mázpasztát. Festettünk, kentünk, struktúráltunk, pakolgattunk, méricskéltünk. A 12 db 250 cm magas falelemek kaptak már színt, így azokkal nem kellett dolgoznunk, de a kb. 50-60 db ráragasztandó felületen volt mit tenni. Így raktuk, variáltuk:
Melitta: ...így kell majd kinéznie...

Struktúráltunk ásványpasztával, repedőpasztával, 3d golyókkal
száradnak
Frankfurtban: épülget a stand
Ebben az évben úgy gondoltam én is szívesen részt vennék a kinti építésben, mivel minden elemet már kívülről fújtam :) Már, hogy melyik hova való. Persze volt tervrajzunk, voltak jelölések minden elem hátán, és a nagyja elemek felragasztásra is kerültek még itthon, de azért ott is tartott egy pár óráig a fal felállítása. Szóval kimentünk Melittával, kocsival (vittünk egy tolmácsot és egy sofőr segítséget, aki nem mellesleg a férjem :)) 

És ha már ott voltunk, körbe is néztünk. Ilyeneket láttam:

A Pentacolor standján kívül, a kreatív részlegen legalábbis talán még két cég volt, aki láthatóan több energiát fektetett a stand kinézetébe. A többiek szinte hobbiboltot alakítottak ki, a rengeteg forgalmazott cuccal. A festékeket gyártók, akik inkább művészfestékeket mutattak be, festőkkel prezentálták termékeiket :) Mint ott fent a bácsi. De készült még neon majom, csendélet gyümölcsökkel, madarakkal, portrék, filctollal készült képek... Volt rengeteg scrapbook (BoBunny is volt kint, készítettem is nála egy kis képeslapot, pár perc alatt, és kaptam is ajándékot :)), vágógépek, dekorgumiszobrászok, feszített vásznakat bemutató cégek. Szóval sok minden, ami belefér a kreatív kategóriába. Most volt a papír, valamint a karácsonyi vásár is. Ezekbe is benéztem, szalvétakínálatot láthattok:
Enyhén giccskarácsony :)
A mázpasztának volt ám sikere, meg a glittertollnak, gyöngytollnak szintén. Ezek jövő héttől már kaphatóak lesznek a hobbiboltokban, mert vasárnap mutatja be a cég a viszonteladóinak ezeket!
Aztán mutatom majd a dísztárgyakat is, amiből sok újat nem kellett most készítenem, és segítségem is volt Csikós Andi személyében, mivel az idő eléggé rövidre szabottka lett :) De megoldottuk :)

A kiállítási központ belső udvar(kája)


2014. január 17., péntek

Új év, új hobbi vegyszerek, új területek

Először is nagyon boldogságos új évet kívánok minden kedves olvasómnak. Igaz már nem vagyok benne a 8 napban, amikor még utólag lehet ilyet kívánni, de még eléggé az év elején vagyunk.
Persze most is van mentségem. Január 3-a óta folyamatosan dolgozom és így hanyagolodótt el a blogom.
Nézzük csak. Befejeztük ugye a két ünnep között az egyik nagy munkát a Pentánál. Már le is zajlott a kiállítás, haza is értek kiküldött munkatársaink :)) Kicsit áttértünk a scrapbook világába, Budaházi Brigitta közreműködésével, amerikai útjáról a beszámolót a blogjában olvashatjátok! Érdemes :)

Mint, ahogy az elmúlt években tettem, most év elején is a szokásos frankfurti kiállításra készülődtem, dísztárgyak készítésével, és a stand elemeinek összeállításával, festésével. Minden évben azt hiszem, hogy Melitta, aki megtervezi a kiállítási standot, nem tud ennél ütősebbet kitalálni, pedig de. Most olyan nagyot alkottunk (szó szerint is), hogy szomorú lennék, ha nem állnának majd döbbenten a standunk előtt sokan-sokan :)
A Penta megint nem aprózza el az új évi indítást, négy féle új terméket dob piacra, kezdve a jövő heti vásáros bemutatóval. Most nem mutatok képet, és nem is árulom el mik ezek, mert ezt csak úgy érdemes, ha tudok majd totál képet mutatni a standról. De ugye ez csak a vásár után lehetséges :)
Nagyon kiváncsian várom, hogy fog mutatni egyben az egész. Mivel tényleg hatalmas, így festegetés közben mi is csak részleteiben látjuk. No sebaj ! Szóval ezen ügyködünk, Melittával, Margóval, és a héten szerencsére nagyfiamnál is vizsgaidőszak van a suliban, így ő is tudott dolgozni velünk. Persze még a kapkodós, hajrás, namárcsakezvanvissza még jövő hét elejére maradt, de a nagyján túl vagyunk :)

Dísztárgyakat is készítgettem, a farsangra hangolódva. Leírással együtt megnézhetitek a penta blogján. A fázisfotókat most én készítettem, nem Judit, de reméljük így is felismerhető minden  :))



Készült még pár dolog, de azokról is képeket később tudok mutatni. A kiállítás jövő hét szombattól kezdődik, úgyhogy kitartás! Addig készítsetek maszkokat! :)









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...