A foglalkozások menüpont alatt részletes információkra lelsz.

Jelentkezni: bryell@invitel.hu vagy facebook oldalunkon

Boltunk Székesfehérváron, a Távírda u. 25/5. szám alatt található. (Sokan Fal közként ismerik)
Nyitva tartásunk: Hétfő - Péntek: 9.00 - 18.00,
Szombat: 9.00 - 12.00

A bolt telefonszáma: 22/412-665

2014. április 28., hétfő

Inspirációk Noszvajra


Hogy mi az a Noszvaj? Noszvaj egy gyönyörű falucska Eger mellett, ahol kreatívkodunk egy pár napot. Idén így tervezem:

Július utolsó előtti és utolsó hétvégéjén, szerda estétől, vasárnap reggelig. Így 3 teljes nap alkotunk, minden nap két-két tárgyat. Mindegyik nap készítünk egy több órahosszás, soktechnikás tárgyat, és egy feszültséglevezetőset :) A fenti tárgyakból inspirálódom, remélem nektek is tetszik. 

Aki még nem tervezte be a nyári szabadságát, vagy éppen de, választhat két időpont közül.
Július 16 - 20. vagy július 23 - 27. 
Mindegyik héten ugyanazokat a tárgyakat készítjük el, és a foglalkozásokat én tartom.

Gondolkodj (de ne sokat), tervezz, írj. A készítendő tárgyak fotóit még várni kell, de időben meglesznek :)

2014. április 15., kedd

Előszoba

Belépő, előtér. Kis picike része a lakásomnak, amit most kicsit átvariáltam. De fotózni lehetetlenség a kicsisége miatt. Ennyit tudtam belőle kihozni:
A telefonasztalka és az éjjeliszekrény egy használt-bútor boltból való. Kicsit átfestettem, a párnát áthúzattam egy csodás rózsás anyaggal.

Ilyen lett a múltkor készített képem, egy új rózsás-csipkés bigyóval :) Amihez kétoldalú ragasztószalagot használtam és varrógép híján (elromlott és különben is sok idő előszedni, cérnázni) csak összeöltögettem. Igazi kézimunka lett :) Csináltam is mindjárt még kettőt.
Szóval bejárattól jobbra van az éjjeliszekrényes cucc, felette fenyő polcelemekkel (amiken majd dobozok lesznek), balra mindjárt a falon a szíves-képes életérzés :) Mellette egy ajtó a szobába, és amellett pedig a tükör (amihez még készítek keretet), alatta pedig ez a csoda.
Őt így vettem, csak letörölgettem, és úgy döntöttem ehhez igazítom inkább a másik oldalt, így lettek azok is barnák. Így fényképen úgy tűnik, hogy nem annyira illenek össze, de amúgy igen. Mondom, nem lehet jól fényképezni, ráadásul én ahhoz nem is értek :)

Szóval most egyelőre ilyen az előszoba, gondolom még szépítgetem. Azért még mutatom mi került a konyhámba nem oly rég :)

2014. április 8., kedd

Édes otthon

Ezt ma muszáj volt. A lelkemnek, a testemnek/ujjaimnak, előszobámnak és az ajtómnak. Mondhatnám, hogy dekupázs, de nem az. Mondhatnám, hogy scrapbbok, de nem az. Mondhatnám azt is, hogy mixed media, de nem az. Pedig mindegyiket szeretem. Ez nekem olyan Gabis. Gabiskevert :) Romantikus, virágos, antikolt, shabbys. A kalitkás a bejárati ajtóra került, a kép pedig az előszobába a falra fog. 

A kalitka fából van, és dekupázsolva. Telibe ragasztva a szalvéta, aztán kiszedegetve, kismirglizve a résekből. Nem két perc :) Aztán egy kis barna antikolás, majd fehérrel koszolás. És a díszek. Tortacsipke, mini csipketerítő, csipkeszalag, papírvirág, papírzsepi virág, művirág, szalag, kistábla. Így:
Az előszobába kerülő kép kicsit sötétebb, mert most annak az átalakításánál tartok - már majdnem kész, megvannak a bútorok, félig le is vannak festve, a régi előszobaszekrényt ki kell venni, a falat rendbe tenni, a kis, felújított szekrénykékre díszlécet venni, festeni, ragasztani, aztán majd fel is kerülhet a falra a kép :) - barna és fehér lesz. Szóval már jobban állok, mint gombhoz a kabát :)


Ezen a képen van scrapbook papír, szatén, selyem és csipkeszalag, fafigurák, tortacsipke, karton dísz, 3D por, umbra antikoló, kis festék.


2014. április 1., kedd

Csíkos tojás

Tavaszi, napsütéses, csíkos, lepkés... mi kell még? :)
Amilyen kis egyszerűnek tűnik, olyan sok lépésből épül fel. A csíkokat elég nehéz volt felfesteni ilyen gömbölyű felületre, de megküzdöttünk egymással. A lepke szalvétából van kivágva, és igen sokat dolgoztam azon, hogy sötétebb, és csíkos felületen is szépen látszódjon. Majd megmutatom a titkot! :)
A képekért köszönet Juditnak... ismét...még mindig :)


A kaspó csak szimplán festett és szalvétázott. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...