A foglalkozások menüpont alatt részletes információkra lelsz.

Jelentkezni: bryell@invitel.hu vagy facebook oldalunkon

Boltunk Székesfehérváron, a Távírda u. 25/5. szám alatt található. (Sokan Fal közként ismerik)
Nyitva tartásunk: Hétfő - Péntek: 9.00 - 18.00,
Szombat: 9.00 - 12.00

A bolt telefonszáma: 22/412-665

2014. július 30., szerda

Noszvaj - kreatív vénák találkozása

Lezajlott. Mesélem is...Idén kicsit alakítottam a dolgokon, így a tábor egy estével előbb kezdődött, mint eddig. Az érkezés után közös vacsorával kezdtünk. A férjem volt a főszakács, fiam és barátnője pedig a kiskukták :) Elvittem ugyan a fényképezőgépemet, de el is felejtettem, így telefonnal fotóztam, szóval a képek minőségéért elnézést..
A vacsora mellé még tálaltam meglepetést, szedtem össze itthonról régóta összegyűjtögetett ezt-azt, készítettem annyi csomagot, ahány résztvevő volt és lehetett húzni. A feladat, ami nem is volt az igaziból, hogy amikor én még, vagy már alszom, és az alkotni vágyók még érzik a lendületet, alkothassanak az ott lévő alapanyagokból. Sikere volt, a tábor végére el is készült minden :) A vacsora remek volt - tejszínes, fokhagymás,borsos sült hús, héjában sült krumplival, és friss salátával, 3 féle öntettel.... Akik nem jöttek el, már most bánják, igaz? :)
Reggel aztán nekiugrottunk a kancsónak a mosdótállal, és a notesznek. Sok-sok órás feladatok voltak ezek, de sikeresen megoldottuk. Közben persze ebédeltünk is, milánói vagy bolognai makaróni? A húsos :) Vacsorára pedig lecsót kaptunk. (imádom... a lecsót is, és a szakácsomat is)

 
Az este csendesen telt, talán még aznap elmentünk aludni, nem csak másnap :) Reggel frissen és fitten kezdtünk neki a forró csokis/capuccino-s pohárnak és alátétnek. Amíg némely alapanyag száradt, nekiálltunk az aznapi másik projektnek, egy fekete-ezüst doboznak. Ebédünk? Ja? Gulyásleves bográcsban. Isteni volt (férjemet senkinek nem adom, csak mondom). 
 Estére borkóstolót terveztünk, és a  tervet végre is hajtottuk. Rengeteget nevettünk, nagyon jól éreztük magunkat, még énekeltünk is. Igaz nem sokat, de azt legalább hamisan :)
A harmadik nap játszottunk. Rengeteget. A mixed media szerintem egy jópofa játék. Tervezgetni, pakolászni, lecserélni, újrapakolni, felragasztani, festeni. A végeredmény pedig csúcsszuper lett mindenkinél. Az ékszerkészítés is erre a napra esett, üveglencsés ékszert készíteni egyszerű, de, hogy mégse legyen az egy mini notesz medált készítettünk hozzá, és még a notesz lapjait is díszítettük :)
(Ja? Rántott hús, krumplival :))




Délután aztán megérkezett a kreatív tábor támogatójának ügyvezetője is, és meglepett minket három isteni finom tortával, és pezsgővel.
Vasárnap reggeli után következett a fotózás. A rengeteg tárgy így fért el, nem is tudtam, hogyan fotózzam őket, de talán látszik a lényeg. Sok, szép, változatos, technikás darabok születtek :)

Mi a családdal még ráhúztunk egy napot, így este a fiatalokkal és az Emese Vendégház Emeséjével még játszottunk egy-két jó partit :)

Én nagyon köszönöm minden résztvevőnek, hogy ott volt, és engem választott pár napra. Köszönöm a családomnak a rengeteg segítséget, köszönöm Emesének a vendéglátást, a játékot, :) a mindent! És nagyon, de nagyon köszönöm a Pentacolornak a támogatást!
Jövőre ugyanitt, ugyanekkor, július utolsó hétvégéjén! :)
Még több képet töltögetek fel folyamatosan a blogom facebook oldalára, ott nézelődjetek még :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...