A foglalkozások menüpont alatt részletes információkra lelsz.

Jelentkezni: bryell@invitel.hu vagy facebook oldalunkon

Boltunk Székesfehérváron, a Távírda u. 25/5. szám alatt található. (Sokan Fal közként ismerik)
Nyitva tartásunk: Hétfő - Péntek: 9.00 - 18.00,
Szombat: 9.00 - 12.00

A bolt telefonszáma: 22/412-665

2015. január 28., szerda

Dekupázs foglalkozás

Néha a tervek és a megvalósítás között rés tátong. Nálunk például betegség, utazás és egyéb ilyenek. És van amikor hirtelen ötletek jönnek, nem hagynak nyugodni, és akkor variálunk. Mint most is. Elkészítettem ma ezt a kulcsos szekrényt, és nekünk nagyon tetszik. Így azt gondoltuk, hogy február 7-én inkább ezt mutatjuk meg, hogyan készült, egy foglalkozás keretében.





Vintage medium effekt, festék, ragasztó, antikoló.... ezeket fogjuk használni.
Tehát február 7-én (szombaton) 13.00 órától várjuk az alkotni vágyókat. A foglalkozás ára: 3.900,- Ft.
Jelentkezni e-mailben, vagy személyesen a boltban lehet. Az e-maileket csak jövő héten fogom tudni visszaigazolni!


2015. január 19., hétfő

Terveink...

... vannak bőven, de hiába ért véget a karácsonyi hajtás, azért mindig találunk valami elfoglaltságot magunknak itt a boltban :) 
Tervezzük a foglalkozásokat, szépítjük a boltot, jár az agyunk mindenféle kreatív dolgon. Ezért most nagyvonalakban elmesélem mire is jutottunk eddig.

Január 24-én (szombaton) 13.00 órától a farsangi szezonhoz alkalmazkodva egy maszkot fogunk készíteni, ami gumis, akár hordható is, de falra is akasztható dísznek. A technika, amit a maszkon alkalmazunk a füstfólia használata, kontúrozó, antikolás, és dekorgumiból készült kalap teszi majd egésszé a maszkot. Ez a mintadarab most fehér, és arany, de természetesen más színből is el lehet készíteni (akár fekete-ezüst változatban is).

Ára: 3.900,- Ft
Aztán következő szombaton, azaz január 31-én 13.00 órától ismét maszk készül, de egy egyszerűbb, kisebb verzió, amire gyerekekkel is bátran lehet jelentkezni. Ennek ára: 2.800,- Ft 

Február 7-én a szerelmesek napjára készülünk, egy akril gömböt fogunk díszíteni, 21-én egy tavaszi ajtódíszt, ami szintén gyerekekkel együtt alkotást jelent. Február 28-án pedig varrni készülünk :) Részleteket ezekről a foglalkozásokról később írunk.

Hamarosan utolérjük magunkat, aztán mutatjuk, írjuk milyen jókat találtunk ki :)

A facebook oldalunkat kicsit sűrűbben kezeljük, lájkoljatok minket!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...