A foglalkozások menüpont alatt részletes információkra lelsz.

Jelentkezni: bryell@invitel.hu vagy facebook oldalunkon

Boltunk Székesfehérváron, a Távírda u. 25/5. szám alatt található. (Sokan Fal közként ismerik)
Nyitva tartásunk: Hétfő - Péntek: 9.00 - 18.00,
Szombat: 9.00 - 12.00

A bolt telefonszáma: 22/412-665

2015. április 30., csütörtök

Dekupázs foglalkozás

Májusban a viaszpasztákkal ismerkedünk. Nyílt napunkon is ennek felhasználási technikáit mutatjuk meg, és a soron következő dekupázs foglalkozásunkon is viaszpasztázunk, egy másik különleges alapanyaggal együtt használjuk majd, a vaspasztával.

Egy faliórát készítünk kicsit steampunkos stílusban.

A foglalkozás ideje: 2015. május 9. (szombat) 13.00 óra





A díja a szokásos 4.000,- Ft/fő.
Jelentkezni a boltban, vagy e-mailben lehet: bryell@invitel.hu

Várunk szeretettel!

2015. április 24., péntek

Szolgáltatásaink - kis összefoglaló

Azon kívül, hogy boltunkban rengeteg alapanyagot megtalálsz, ami a hobbizáshoz kell, szívesen segítünk abban, hogy mit, hogyan használj! Igyekszünk minden terméket beszerezni, így kínálatunk folyamatosan, hétről - hétre bővül. 
A dekupázs és scrapbook alapanyagokon kívül, gyerekeknek és felnőtteknek is egyaránt rengeteg terméket tudunk ajánlani. Tartunk többek között gyöngyöket, ékszer alkatrészeket, strasszokat, gombokat, flittereket, babakészítéshez szemeket, hajakat, tömőanyagokat, különböző gyurmákat, tetováló filceket, csillámtetkókat, filcet, dekorgumit, papírmasé és fa golyókat, legújabb beszerzéseink a Swarovski - kristályok, orvosi fém kiegészítőkkel, valamint különleges, kézzel készült, élethű virágok, selyemből és papírból.
Igyekszünk kitalálni valamit a postázás megoldására is, hiszen sokan érdeklődtetek már, reméljük hamarosan megoldjuk ezt is! :)

Szolgáltatásaink között szerepelnek a foglalkozások, nagycsoportos formában, és egyéni foglalkozások megtartásában is. Egyéni foglalkozásra hétköznap, nyitva tartási időben tudunk fogadni lelkes alkotni vágyókat, előre leegyeztetett időpontban, maximum két főt egyszerre. 

Vállalunk egyedi dísztárgy készítést is, általában 3-7 napos határidővel, de néha belefér a sürgős megrendelés is! :)
Keressetek bátran minket a boltban, vagy a Facebookon, vagy e-mailben. (F: Gabryella kreatív, e-mail: bryell@invitel.hu)

Addig is mutatom a legutóbbi megrendeléseinket, képekben:



2015. április 14., kedd

Tavaszi foglalkozások

Tavasszal kicsit bővítjük a foglalkozásaink körét a műhelyben.
A bútorfestő foglalkozás nagy sikerére való tekintettel, azt megismételjük áprilisban és májusban is, valamint készülünk az Anyák Napjára is.

Bútorfestő foglalkozásunkon megismerkedhetsz régi bútorok felújítási technikáival elméletben, amiről jegyzetet is kapsz. Gyakorlatban kipróbálhatod az új festékeket, amiket kimondottan bútorok felújításához, díszítéséhez fejlesztettek ki. A foglalkozáson egy falikép készül, amelyen három technikát is megtanulhatsz, hogy otthon bármelyik bútorodat felújíthasd!

Ilyen témájú foglalkozásunk április 18-án lesz, (bár erre jelentkezőket már nem tudunk fogadni), de éppen ezért május 23-án is tartunk egyet. Erre van még hely, jelentkezni lehet személyesen a boltban (Székesfehérvár, Fal köz), vagy e-mailben (bryell@invitel.hu), akár facebook oldalunkon (Gabryella kreatív).

További részleteket ITT olvashattok! 

Április 25-én, délután 1 órától pedig scrapbook foglalkozást tartunk! Anyák Napjára készülünk egy 4 oldalas albummal, amelyhez papírokat, szalagokat, fafigurákat, fémdíszeket használunk majd! Elkészítéséhez két kisebb (kb. 4x8 cm) fotót hozz magaddal, minden mást mi adunk! 

A foglalkozásra szeretettel várunk felnőtteket, és ügyes kezű, 10 év feletti gyerekeket is!
Ára: 4.000,- Ft, időtartama kb. 2-2,5 óra



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...