A foglalkozások menüpont alatt részletes információkra lelsz.

Jelentkezni: bryell@invitel.hu vagy facebook oldalunkon

Boltunk Székesfehérváron, a Távírda u. 25/5. szám alatt található. (Sokan Fal közként ismerik)
Nyitva tartásunk: Hétfő - Péntek: 9.00 - 18.00,
Szombat: 9.00 - 12.00

A bolt telefonszáma: 22/412-665

2016. január 20., szerda

Februári foglalkozásaink

Itt a farsang, áll a bál... :) Homedeko a februári foglalkozások témája.

Február 13-án ugyan nem jelmezt és maszkot készítünk, de egy faliképpel hangolódunk a farsangra, amiben aztán utána egész évben gyönyörködhetünk.

A technika nem paverpol, csak papír, festék, ragasztó, paszták és különféle díszítő elemek :) A foglalkozás időtartama kb. 3-4 óra. Ára: 5.000,- Ft
(Erre a foglalkozásra már csak korlátozott számban tudunk jelentkezőket fogadni!)

A másik tárgy rövidebb idő alatt készül el, február 27-én, a vintage jegyében. Egy natúr ládából készítünk fiók utánzatot, fa rátéttel, fiókgombbal és papírbéléssel. Az ára: 5.000,- Ft


Mindegyik foglalkozásunk 13.00 órakor kezdődik, jelentkezni lehet személyesen a boltban, e-mailban (bryell@invitel.hu)

2016. január 14., csütörtök

Steampunk maszk tutorial

Tudom, megígértem, hogy lesznek leírások, lépésről lépésre fotók és miegymás, és valahogy mégsem sikerült teljesíteni. De idén talán másképp lesz, így el is készült az első fotózás ebben az évben :)

Steampunk maszk, ahogy én csinálom:

 Az első lépés a legnezehebb, de egyben a legszebb is. Kirándulj el Velencébe és szerezz be egy műanyag maszk alapot 1,50 euróért :) 
A következő lépés, hogy ragassz rá mindent, ami kicsit pasis, kicsit fémes, kicsit ornamentikás, de legyenek mindenképp összhangban.
Fesd le feketére, és szárítsd meg.
Metál viaszpasztával - arannyal természetesen - kend át óvatosan az egészet, ott is, ahol nincs mindenféle cucc felragasztva.

Hordj fel klasszikus repesztőlakk első fázisát a díszítetlen részekre, de ne mindenhova. Csak néhány helyre. Ha megszáradt a repesztőlakk második fázisát kend rá, de azt már mindenhova, hogy egyenletes réteget kapj. Ahol nincs első fázis, úgysem fog megrepedni :)
Ha megszáradt, esetleg megszárítottad kenj bele umbra antikoló pasztát, kend át az egész maszkot, majd lakkozd le oldószeres lakkal. Se az umbrának, se a lakknak nem lenne kötelező az oldószeres, de így szép fényes lesz :)

Tádámmm! :) Jó munkát!



2016. január 11., hétfő

Új év, új ötletek, egy új kihívás vásárlóinknak

A tavalyi évben nagyon sok kreatív és lelkes hölgyet és urat ismerhettünk meg a boltban, így arra gondoltunk más is ismerje meg a tehetségüket, lelkesedésüket. Kitaláltunk valamit, ami nem játék ugyan, de egész évre jó móka lehet és még jutalmazunk is. A lehetőség tehát a következő:

Alkoss, hozd be, mutasd meg és nyerhetsz is! :)

Egy-két kikötésünk azért persze van:

- bármilyen technikával alkothatsz, a lényeg, hogy a felhasznált alapanyagok nagy része a boltunkból származzon (mondjuk 70 %-a)
- méretében azért akkora legyen, hogy beférjen a boltba, azon belül is egy vitrines szekrénybe, és mellé még férjen több más dolog is :) Tehát, ne hatalmas dobozokkal, szekrényekkel készülj :)
- egy alkotó csak egy tárgyat hozhat, hiszen remélhetőleg sokan éltek majd ezzel a lehetőséggel, és a boltunk mérete még mindig csak 80 nm :)
- foglalkozásainkon készült tárgyat nem lehet behozni, csak olyat, ami otthon, egyedileg készült.

A bemutatkozó lehetőség további fontos részletei:
- havonta cserélődnek majd a tárgyak, mégpedig úgy, hogy minden hónap első két hetében lehet behozni a tárgyakat, mi azokat regisztráljuk, a hónap második kettő hetében pedig kiállítjuk.
- a tárgyakra szavazni lehet, abban a második két hétben, amikor kiállításra kerülnek. Így mindenki szavazata egy időben indul majd.
- a legtöbb szavazatot kapott tárgy alkotója jutalmat kap. :) 5.000,- Ft (igen Ötezer) értékű vásárlási lehetőséget a boltunkból
- és aki szavaz? közöttük kisorsolunk egy 2.000,- Ft - os utalványt!

És igen, minden hónapban újra indul a lehetőség!

Ezért, hogy mindenki ugyanolyan lelkesedéssel induljon, aki már nyert egy utalványt, az a következő hónapban nem játszhat, ugye megértitek? :)

Egyelőre más nem jut eszembe, most az a lényeg, hogy mivel már január közepe van, minél előbb hozzatok be szép alkotásokat,  most kicsit meg is variáljuk az időpontokat (de csak januárban), így most január 20-ig gyűjtjük a tárgyakat és 21-től állítjuk ki, onnantól lehet szavazni.

Addig még készítenünk kell egy szavazóládát, szavazócédulákat, szóval van sok dolog, és persze a boltban is várunk titeket sok újdonsággal, ötletekkel szeretettel :)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...