A foglalkozások menüpont alatt részletes információkra lelsz.

Jelentkezni: bryell@invitel.hu vagy facebook oldalunkon

Boltunk Székesfehérváron, a Távírda u. 25/5. szám alatt található. (Sokan Fal közként ismerik)
Nyitva tartásunk: Hétfő - Péntek: 9.00 - 18.00,
Szombat: 9.00 - 12.00

A bolt telefonszáma: 22/412-665

2013. október 10., csütörtök

Erről - arról

Elég rég írtam, úgy tűnhet, hogy nem is csinálok semmitsenem. Pedig de. Dolgozom is, gyerekezem is, sokféle mindent próbálok egyszerre, ami nem mindig sikerül. Mostanában valahogy egy csomó olyan dolog van, aminek nincs látszatja, pedig mégis csinálom :) És nem elsősorban a takarításra gondolok. Festegetek, próbálgatok, fényképezek, mappákat rendezgetek, bemutató foglalkozásokat tartok, bútort újítok fel, és még tanultam is.
 
A Penta forgalomba hozott jó pár új terméket, azokkal dolgozgattam, bemutattam. Lazúrokat, bel- és kültérre (nem mind jó mindenhova), neon színű akrilfestéket, világítós akrilfestéket, kontúrozókat kentem ide-oda.
Lazúrokat csak nagyon egyszerűen, de rengeteg színben. Nagyon szépen lehet velük dolgozni, sokkal jobban terülnek, mint a porból készült,  vagy festékboltos társai. Legalábbis nekem.
Összemosni is tök jól lehet őket:
 
 
A neon színű festékek nem világítanak, de akkor is kellene hozzá valamiféle munkavédelmi szemüveg, mert iszonyúan rikítanak :)
persze a fotó nem adja vissza

Viszont a világítós festékek nagyon jók. Tényleg világítanak a sötétben. Egy komolyabb képet készítettem, próbáltam fotózni "éjszakai" sötétben is, hááát így sikerült. De a lényeg azért látszik :)

Nappali fényben, egy-két neon festékkel kiegészítve ilyen.
Éjszaka:
Jó nem?
Már lehet kapni a hobbyboltokban, és némelyikben még láthattok is hasonló képet, hiszen a Penta bemutatóján ilyet készítettünk :)
Van kontúrozó is mindegyikhez, neonhoz és világítóhoz is. Lett két olyan szín, amivel igazán különleges dolgokat lehet elkészíteni. Kékes-fehér és zöldes-fehér. Ezek fehérnek látszanak nappali fényben, éjjel meg világítanak, mint a csuda. Akár fekete felületen is :)
A középső kis órán kontúrozó van, előszobában a sötét sarokban próbáltam fotózni, hát ilyen lett:


Szóval én is tanultam is. Ikont festeni, a Pentartist keretében. A lengyel Beata adta át tudását ikonfestés ügyben.
 
Készül a víz
Festegettem még sokat, rajzolgattam kurflikat - ornamentet felnőttesen - , jelenleg egy éjjeliszekrényen dolgozom. Na nem azon állok, vagy ülök, hanem átalakítom. Jó lesz! :)
Hamarosan itt a karácsony, én készülök. Ha szeretnétek ilyet, vásárolni ér! :)
Ja? Majd elfelejtettem! A foglalkozásaimat is tartom, készítettünk már mézescsuprot, kéztörlő tartót, most pedig majd egy dobozt :) Képeket a foglalkozásról itt találtok.
És nem mellesleg készülök egy egész napos, karácsonyrakészülődős foglalkozásra is. Két tárgy teljesen kész van rá, a másik kettő még félúton :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...