A foglalkozások menüpont alatt részletes információkra lelsz.

Jelentkezni: bryell@invitel.hu vagy facebook oldalunkon

Boltunk Székesfehérváron, a Távírda u. 25/5. szám alatt található. (Sokan Fal közként ismerik)
Nyitva tartásunk: Hétfő - Péntek: 9.00 - 18.00,
Szombat: 9.00 - 12.00

A bolt telefonszáma: 22/412-665

2014. április 8., kedd

Édes otthon

Ezt ma muszáj volt. A lelkemnek, a testemnek/ujjaimnak, előszobámnak és az ajtómnak. Mondhatnám, hogy dekupázs, de nem az. Mondhatnám, hogy scrapbbok, de nem az. Mondhatnám azt is, hogy mixed media, de nem az. Pedig mindegyiket szeretem. Ez nekem olyan Gabis. Gabiskevert :) Romantikus, virágos, antikolt, shabbys. A kalitkás a bejárati ajtóra került, a kép pedig az előszobába a falra fog. 

A kalitka fából van, és dekupázsolva. Telibe ragasztva a szalvéta, aztán kiszedegetve, kismirglizve a résekből. Nem két perc :) Aztán egy kis barna antikolás, majd fehérrel koszolás. És a díszek. Tortacsipke, mini csipketerítő, csipkeszalag, papírvirág, papírzsepi virág, művirág, szalag, kistábla. Így:
Az előszobába kerülő kép kicsit sötétebb, mert most annak az átalakításánál tartok - már majdnem kész, megvannak a bútorok, félig le is vannak festve, a régi előszobaszekrényt ki kell venni, a falat rendbe tenni, a kis, felújított szekrénykékre díszlécet venni, festeni, ragasztani, aztán majd fel is kerülhet a falra a kép :) - barna és fehér lesz. Szóval már jobban állok, mint gombhoz a kabát :)


Ezen a képen van scrapbook papír, szatén, selyem és csipkeszalag, fafigurák, tortacsipke, karton dísz, 3D por, umbra antikoló, kis festék.


1 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...