A foglalkozások menüpont alatt részletes információkra lelsz.

Jelentkezni: bryell@invitel.hu vagy facebook oldalunkon

Boltunk Székesfehérváron, a Távírda u. 25/5. szám alatt található. (Sokan Fal közként ismerik)
Nyitva tartásunk: Hétfő - Péntek: 9.00 - 18.00,
Szombat: 9.00 - 12.00

A bolt telefonszáma: 22/412-665

2014. november 18., kedd

Idei kézműves foglalkozások a műhelyben

Nagyon jó érzés, hogy ennyien szeretnek kézműveskedni, alkotni, új technikákat tanulni, vagy csak kikapcsolódni nálunk. A heti rendszerességgel megtartott foglalkozásaink némelyikét meg sem tudjuk hirdetni, mert már előzőleg betelik a létszám, pedig 18 főt le tudunk ültetni :)

Így aztán folytatódnak is, mégpedig az alábbiak szerint:

November 28-án adventi koszorút lehet nálunk készíteni. Minden hozzávalót, a koszorútól elkezdve a gyertyán át, a szalagig, a kis fafigurákig mi biztosítunk. Elkészítésében pedig segítünk.
Időpont: november 28. - 15.00 óra - ára: 3.900,- Ft
A bútorfestést pedig megismételjük - erős lobbizás hatására:) - hétvégén, azaz november 29-én. Erre az alkalomra is lehet hozni kisbútort, ami nem erős felújításra szorul. Akinek nincs bútora ne keseredjen, van még az öt polcos kis tárolónkból :)

Időpont: november 29. - 13.00 óra - ára: 5.500,- Ft
December 6-án dekupázsolunk, és mixelünk. A dekupázs és mixed media technikát lehet elsajátítani nálunk a már jól ismert tárgyakkal. Lehet a téli verziót és lehet a nyári verziót is készíteni, ezt jelentkezéskor kérjük jelezni, hogy melyik a választott évszak :)

Időpont: december 6. - 13.00 óra - ára: 4.900,- Ft
December 20-án pedig gyors ajándékkészítős foglalkozásaink lesznek. Textilfestés, kézikötés, apróságok. Ezekről fotókat később mutatunk! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...