A foglalkozások menüpont alatt részletes információkra lelsz.

Jelentkezni: bryell@invitel.hu vagy facebook oldalunkon

Boltunk Székesfehérváron, a Távírda u. 25/5. szám alatt található. (Sokan Fal közként ismerik)
Nyitva tartásunk: Hétfő - Péntek: 9.00 - 18.00,
Szombat: 9.00 - 12.00

A bolt telefonszáma: 22/412-665

2014. december 29., hétfő

Év végi leltár

Kicsit régen tudtam írni a blogba, most viszont megpróbálom összefoglalni ezt az évet, ami számomra sok változást hozott. Vagyis inkább csak egyet, de az igen nagy falat volt :) És még mindig eszem, és remélem így is marad sokáig.
Szóval sok mindent alkothattam idén is, rengeteg dísztárgyat készítettem, hol csak úgy, hol lépésről-lépésre képekkel, hol videóval, amik mindegyike igen sikeresnek bizonyult, és volt olyan, amiről olyan sok mindenki beszélt, hogy öröm volt hallanom. 
Nézzük csak! Alkottam a Pentacolor Kft-nek, akikkel már több, mint 4 éve dolgozom együtt. Nekik készült rengeteg tárgy, leírás, videó. A legkedvesebb dolog egy karkötő, amiről hallottam a sok visszajelzést! Nagyon jól esett, hogy boltosok mesélték, hogy mennek hozzájuk a vásárlók és veszik az alapanyagot hozzá. Ez az a videó, ha esetleg valakinek lemaradt.
Most nézem, hogy van, amit már több, mint húszezren néztek meg! :) És még egy link, 25ezer feletti nézőszámmal! Szuper! Köszönöm!
Az év elejém tehát így telt, nyáron pedig ismét Noszvajon alkottunk, rengeteget! 

Aztán a barátnőmmel, akit már sokat emlegettem itt, aki szintén alkot, kézműves szakkört vezet nekiálltunk gondolkodni. Vagyis folytattunk egy évek óta motoszkáló gondolatsort a fejünkben. Szeretnénk egy boltot, ami nagy, ami szép, ahol sok minden kapható hobbizáshoz, ahol tanácsot kaphat mindenki, egy műhelyt, ahol lehet dolgozni, foglalkozásokat tartani. Addig-addig gondolkodtunk, míg úgy döntöttünk, hogy belevágunk. A döntésünk másnapján megtaláltuk a helyet, ami minden szempontból megfelelt (bár először nagyobbat akartunk), pár nap alatt megszületett a berendezési tervrajz,  lettek bútorok, belevaló alapanyagok. Egy hirtelen ötlettől vezérelve lett falszínünk :) 
lett segítőnk és a döntés pillanatától kezdve egy hónapon belül megnyitottunk. :)
Azóta is bővítjük a termékeinket, már újabb bútorokat is kellett beszerezni és folyamatosan teljesítjük vevőink (majdnem) minden kívánságát. Mert azért akad olyan, amit még mi sem tudunk. Pl. egy bizonyos szalagot, aminek neve is van, kötelező mérete és színe, viszont nem gyártják. Óralapot, ami kb. 1 méter átmérőjű, és hasonlók :) Teljesítettünk viszont sok darabos kívánságokat, mini befőttesüveget, és több száz fafigurát. Megismertettük nagyon sok vásárlóval a dekupázs technikát, a festést, és egyéb hobbi technikákat. A leges-legnagyobb meglepetés számomra azonban az, és mérhetetlenül örülök neki, hogy vásárlóink nagy százaléka férfi. Mindenféle korosztályból, és igen... alkotnak. Dekupázsolnak, festenek, ragasztanak, maketteznek, gyermekeikkel alkotnak és még sok minden mást :) 
Most a boltban is leltározunk, januártól azonban újult erővel folytatjuk. Hozzuk az új termékeket, csodákat, hogy mindenki megkaphassa, amit szeretne!

Tehát ez az oldal már főleg a bolté, de a bolthoz természetesen kapcsolódik majd képes leírás és még sok olyan ötlet vár megvalósításra, ami szerintem jó lesz! :) Tartsatok velem/velünk továbbra is!

Kriszti és Gabi, valamint Zsuzsi és Gyöngyi 
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...