A foglalkozások menüpont alatt részletes információkra lelsz.

Jelentkezni: bryell@invitel.hu vagy facebook oldalunkon

Boltunk Székesfehérváron, a Távírda u. 25/5. szám alatt található. (Sokan Fal közként ismerik)
Nyitva tartásunk: Hétfő - Péntek: 9.00 - 18.00,
Szombat: 9.00 - 12.00

A bolt telefonszáma: 22/412-665

2015. április 14., kedd

Tavaszi foglalkozások

Tavasszal kicsit bővítjük a foglalkozásaink körét a műhelyben.
A bútorfestő foglalkozás nagy sikerére való tekintettel, azt megismételjük áprilisban és májusban is, valamint készülünk az Anyák Napjára is.

Bútorfestő foglalkozásunkon megismerkedhetsz régi bútorok felújítási technikáival elméletben, amiről jegyzetet is kapsz. Gyakorlatban kipróbálhatod az új festékeket, amiket kimondottan bútorok felújításához, díszítéséhez fejlesztettek ki. A foglalkozáson egy falikép készül, amelyen három technikát is megtanulhatsz, hogy otthon bármelyik bútorodat felújíthasd!

Ilyen témájú foglalkozásunk április 18-án lesz, (bár erre jelentkezőket már nem tudunk fogadni), de éppen ezért május 23-án is tartunk egyet. Erre van még hely, jelentkezni lehet személyesen a boltban (Székesfehérvár, Fal köz), vagy e-mailben (bryell@invitel.hu), akár facebook oldalunkon (Gabryella kreatív).

További részleteket ITT olvashattok! 

Április 25-én, délután 1 órától pedig scrapbook foglalkozást tartunk! Anyák Napjára készülünk egy 4 oldalas albummal, amelyhez papírokat, szalagokat, fafigurákat, fémdíszeket használunk majd! Elkészítéséhez két kisebb (kb. 4x8 cm) fotót hozz magaddal, minden mást mi adunk! 

A foglalkozásra szeretettel várunk felnőtteket, és ügyes kezű, 10 év feletti gyerekeket is!
Ára: 4.000,- Ft, időtartama kb. 2-2,5 óra



3 megjegyzés:

  1. Nagyon klassz anyáknapi ajándék! Ha szépen megkérlek megírnád nekem az anyagszükségletet az elkészítéséhez? Nagyon szívesen elkészíteném a nagyimnak.
    sasdi.melinda@gmail.com
    Köszönöm

    VálaszTörlés
  2. Hát kell hozzá egy karton alap, két lap legalább. 3 scrapbook papír, kartonragasztó, kétoldalú ragasztószalag, szalagok, tortapapír, fafigurák, fémdíszek. A szalag és a különböző díszek ízlés szerint tehetők rá :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...