A foglalkozások menüpont alatt részletes információkra lelsz.

Jelentkezni: bryell@invitel.hu vagy facebook oldalunkon

Boltunk Székesfehérváron, a Távírda u. 25/5. szám alatt található. (Sokan Fal közként ismerik)
Nyitva tartásunk: Hétfő - Péntek: 9.00 - 18.00,
Szombat: 9.00 - 12.00

A bolt telefonszáma: 22/412-665

2010. október 12., kedd

Bővebben a foglalkozásokról

Kicsit kifejtem bővebben, mert a telefonhívások szerint kérdések merültek fel.

A foglalkozásokról vannak elképzeléseim. Több is, többféle foglalkozással kapcsolatban!

Amit Székesfehérváron szeretnék csinálni az egy laza, dumálgatós, tanulgatós, alkotós délután lenne. Én viszek minden alapanyagot, és egy-egy foglalkozáson megmutatok egy technikát. Vagy többet is akár, de ezt egy tárgyon teszem. Mint például ami október 28-án lesz. Ott választani lehet a könyv, és a zsepitartó között. Amit ezeken a tárgyakon be tudok mutatni, az a fa kezelése, a festés, a ragasztás, a nyomdázás, antikolás, szalvéta, és papír használata.
Ha valaki teljesen kezdő, neki is tudok segíteni, de olyannak is tudok segíteni, aki már gyakorolja a dekupázst. Elég sok dolgot megtapasztaltam az elmúlt pár évben, a felhasználható anyagokról is vannak információim. Ha valakinek bármilyen kérdése van, ami épp nem az adott tárggyal kapcsolatos, természetesen szívesen megválaszolom.

A következő alkalommal már karácsonyra készülődnék, mert olyan hamar ideér, hogy csak pislogok majd megint :-)

Tehát a következőkben alapanyagok terén, fogunk dolgozni üvegre, műanyagra, feszített vászonra, papírra, hungarocellre a fán kívül.

A papírok területén fogunk használni szalvétát, rizsszalvétát, rizspapírt, dekupapírt, vizes matricát, csomagolópapírt. A ragasztásuk különböző majdnem minden esetben.

A festésnél fogunk dolgozni ecsettel, szivaccsal, foltozunk, csíkozunk, összemosunk, antikolunk (szárazfestéssel, viaszolással)...
.
Diszítéshez pedig fogunk használni füstfóliát, pasztákat (sturktúr, terrakotta, repedő), repesztőlakkokat, stencileket, kontúrozókat, szalagokat, vereteket, 3d porokat, golyókat.

Készíteni fogunk dobozokat, karácsonyfa díszeket, konyhai kiegészítőket, órákat, vázákat, maszkokat, és még ki tudja miket.

Jó lenne majd hétvégén is tartani, mert egy egész napos - kb. 6-7 órás - foglalkozáson vagy egy hosszadalmasabb műveletet lehetne megtanulni, vagy akár több tárgyat is lehetne készíteni.

Természetesen próbálom úgy összeállítani  a tecnikákat egy-egy tárgyon, hogy annak elkészítésében egy kezdő és egy haladó is örömét lelje. A mostani dobozon az antikolás ami kicsit munkásabb.

Egyelőre ennyi jutott eszembe, ha bármi kérdés felmerül, lehet hívni telefonon, szívesen segítek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...