A foglalkozások menüpont alatt részletes információkra lelsz.

Jelentkezni: bryell@invitel.hu vagy facebook oldalunkon

Boltunk Székesfehérváron, a Távírda u. 25/5. szám alatt található. (Sokan Fal közként ismerik)
Nyitva tartásunk: Hétfő - Péntek: 9.00 - 18.00,
Szombat: 9.00 - 12.00

A bolt telefonszáma: 22/412-665

2011. május 1., vasárnap

Kipróbáltam a Stamperia termékeket

Egy részüket legalábbis. Mindenre sajnos még nem volt időm. Persze ötvöztem az általam használt termékekkel, festékekkel, de nagyon örülök, hogy ezentúl beszerezhető lesz a sokféle papír, stencil, nyomda és az érdekesebbnél érdekesebb vegyszerek.
Hát lássuk mi micsoda :-)

A tegola, a papír, a stencil olasz. Az üveg, a festék, a gyurma (levegőn száradó) itthoni, a kert saját :-)





Scrapbook papírból nem csak albumokat lehet készíteni, hanem díszeket dekupázsolni, vagy mondom inkább, hogy kasírozni, tépni, égetni, festeni. Ezek valamiféle falidíszek lettek. Egy csajos és egy pasis.A papír, a festék olasz, minden más magyar, akár bolhapiacos is. A szív mindenképp. Egy gomb volt. Műanyag, így ollóval simán levágtam a hátuljáról a "lyukat", megfestettem, lakkoztam, ragasztottam.




Hát ezen minden van, ami szem szájnak ingere. Legalábbis az enyémnek. Feszített vászonra készült, montázsos kép. Rizsszalvéta, rizspapír, volumix paszta, nyomda Stamperiától, repedőpaszta, finomvonalas repesztő Pentacolortól.Talán látszik, hogy a nő fejénél lévő borostyánlevél 3 dimenziós, ahogy a hegedű is. És ez nem csak az árnyékolásnak köszönhető, hanem a pasztának is.


Scrapbook papír, vagy kétoldalas papír. Akárhogy nevezzük, csodaszépek és mivel a két oldala harmonizál egymással, így a kreativításnak a példányszám szabhat határt :-) A doboz tetején a kétoldalas papíron azért még van egy nyomtatott kép és  dekupapírból kivágott virágok is.



Műanyagra is jól lehet dolgozni, megfelelő alapozás után. Ez a kínáló tál is műanyag, 3dimenziós levelekkel, márványhatású festéssel, rizsszalvétával. A május 26-i foglalkozásom bemutató darabja.(A szép egyenes szürkés vonalak a nap és a fű hatása :-) Árnyék :-) Gondolom látszik :-)

2 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...