A foglalkozások menüpont alatt részletes információkra lelsz.

Jelentkezni: bryell@invitel.hu vagy facebook oldalunkon

Boltunk Székesfehérváron, a Távírda u. 25/5. szám alatt található. (Sokan Fal közként ismerik)
Nyitva tartásunk: Hétfő - Péntek: 9.00 - 18.00,
Szombat: 9.00 - 12.00

A bolt telefonszáma: 22/412-665

2012. augusztus 26., vasárnap

Egészen más

Éppen egy hete, hogy naaagy Nyárbúcsúztató Családi Nap volt itt nálunk, a "faluban". Sok szervezkedéssel, jövés-menéssel, vásárlással telt pár napom, mire minden összeállt, de lezajlott sikeresen. Az eddigi gyereknapokat most kicsit bővítettük, felnőtt ügyességi versenyekkel is, bográcsfőző versennyel és kispályás focibajnoksággal. A lakosok apraja-nagyja kijött, és mindenki jól érezte magát, még én is, pedig szinte egész nap csak rohangáltam, de megérte :) Idén már sokkal többen részt vettek az előkészítő munkákban is, nagyon sok segítséget kaptam a lakóktól is, ismerősöktől, és még idegenektől is, akiknek ezúton is köszönöm!!!

Igen kreatívnak kellett lennem az akadályversenyeknél, meg is mutatok pár ötletet:
diósöprés
 Színesre festettem a diókat, hogy csapatonként eltérő színűek legyenek, majd 3 db-okat kellet elsöprögetni a célig :) Én mondjuk többet akartam volna, minimum hatot, de leszavaztak a résztvevők :) De így is nagyon vicces feladat volt, mert persze a diók nem arra gurultak, amerre akarták a versenyzők :))

A színes diókhoz még ötlet volt a szétválogatás színek szerint, valamint a kanálban vivés (ez így magyar?), de mivel a nap csak 24 órából állt, ezek elmaradtak. De a diók megvannak, és jövőre is lesz nap :)

célbadobós
Üres sörösdobozokat kellett úgy eltalálni, hogy minél több a vödörbe essen, az asztal mögé. Nem árt pici víz bele, hogy ne fújja el a szél. Ezt nagyon élvezte mindenki, a szabadprogram keretében is tovább folyt ez a játék. :)

Felfújható strandlabda a térdek közé és futáááás :)

mocsárjárás
Újságpapíron lehet csak állni. Egyiken állsz, másikat magad elé teszed, ráállsz, felszeded a hátad mögött lévőt, előre rakod, ráállsz, és így tovább :) 

Az elmaradhatatlan zsákbanfutás gyereknek...

..... és felnőtteknek

Lángosevő verseny gyerekeknek
...felnőtteknek :)
A bográcsfőző versenyre is neveztek csapatok, volt zsűrink. A közönség is szavazott, hiszen mindenki úgy főzött, hogy mindenki ehessen.
Itt még félig készen, hatalmas üstben, a gulyás, a nyertes
Fő a chilisbab, a közönségdíjas
Aztán volt ott még arcfestés, kreatívkodás, vérnyomás és vércukormérés, bulikamion, tombola, adományok kiosztása, kisgyerekeknek hungarocell-hal pecázás apróságokért, kézműves sátrak gyerekeknek és felnőtteknek, üvegmatricás festéssel, gipszfestéssel, gyöngyfűzéssel, 3D-s képekkel, sok-sok édesség, csoki, nyalóka, üdítő a gyerekeknek.

Többen már tervezik, hogy mi lesz a menü jövőre, én is tervezem, hogy miken fogok változtatni, hogy még ennél is jobb legyen.
Még több kép itt.


1 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...