A foglalkozások menüpont alatt részletes információkra lelsz.

Jelentkezni: bryell@invitel.hu vagy facebook oldalunkon

Boltunk Székesfehérváron, a Távírda u. 25/5. szám alatt található. (Sokan Fal közként ismerik)
Nyitva tartásunk: Hétfő - Péntek: 9.00 - 18.00,
Szombat: 9.00 - 12.00

A bolt telefonszáma: 22/412-665

2012. augusztus 12., vasárnap

Kreatív party

Igen fárasztó, de nagyon jó kis nap után vagyok. Tegnap ismét jó sokan összegyűltünk egy kis kreatívkodásos, gulyásos partira itt nálam. 

Órát készítettünk, hatalmasat, 40 centi átmérőjűt, dobozt, többféle technikával, és festettünk is Andi jóvoltából. Na jó, én nem, ráadásul a mintadarabot is elfelejtettem lenyúlni tőle, de aki kitartó volt, az egy ténylegesen nagyon kedves és szép ajtókopogtatóval tért haza :) A helyszíni közvéleménykutatás alapján a festésnek csak a két száradós tárgy után álltak neki a lányok és a fiú (!), de ez legközelebb nem lesz így:) Reggel mindjárt festeni kell, mert délutánra elfogy az erő, és mindenkibe jobban belebújik a félsz :) Pedig, ahogy Andi mondja folyamatosan, szépen lehet haladni :) Na szóval. Itt pár kép, az oldalamon még több, ahol a kertemről is láthattok fotókat, és pár olyat, amikor a gyerekek lenyúlták a fényképezőgépet :)

A fiú (persze a többiek is) nagyon kitartó volt, gyönyörűen dolgozott (szintén), az ő óráját mutatom közelebbről.... ráadásul buliból érkezett :)))

Fiúsított, nekem nagyon tetszik!
A mintadarab

3 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...