A foglalkozások menüpont alatt részletes információkra lelsz.

Jelentkezni: bryell@invitel.hu vagy facebook oldalunkon

Boltunk Székesfehérváron, a Távírda u. 25/5. szám alatt található. (Sokan Fal közként ismerik)
Nyitva tartásunk: Hétfő - Péntek: 9.00 - 18.00,
Szombat: 9.00 - 12.00

A bolt telefonszáma: 22/412-665

2012. október 26., péntek

Opál repesztőlakk

Jelentem mégsem olyan nagyon szörnyű használni a Pentart új opálos repesztőjét, mint elsőre tűnt :) Sőt! Van akinek jobban bejön, mint a sima finomvonalas :)
Nagyon mutatós vázákat készítettünk tegnap, és mindenkinek gyönyörűen megrepedt (de ezt el kell hinnetek, mert a képen semmi nem jön vissza belőle), és nagyon gyorsan.
Az első fázist ugyanúgy hagytuk megszáradni, mint a többi kétkomponensű repesztőlakknál, a második réteget csak pár percig szárítottuk, hogy a felületet lehessen fogdosni, és pár perc alatt utána már elő is jöttek a repedések. Igaz, amíg nincs belekenve az antikoló paszta, addig szinte láthatatlan. Kicsit fény felé kell forgatni a tárgyat, akkor látszik, hogy szép vékonyak a repedések.
Jöjjenek a képek:

fejjel lefelé, már összefestékezve :)
fest, vág, ken, figyel
Már rajta a 2. fázis
A két tulipánosból az egyik
Egy pótlás a múltkor alkalomról
A vázákról még láthattok képeket itt, bár ismét nem készült sok fotó.

Az előző foglalkozáson ilyen ajtókopogtató táblát készítettünk, mint itt fent. Arról azt hiszem nem is írtam bejegyzést, csak feltettem a képtárba a fotókat. Ez most teljesen más színvilágú, de nagyon jó lett. Mindenkinek nagyon tetszett. Szerintem, ha Orsi a múltkor ott lett volna, mindenki ilyet akart volna készíteni az én kis "színtelenem" helyett :))

ui: Némaságom, és rendszertelenségem oka, hogy fogászati kezelésekre járok. De hálisten már a végefelé, hamarosan szebb leszek, mint valaha :) Vagy legalábbis a fogaim :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...