A foglalkozások menüpont alatt részletes információkra lelsz.

Jelentkezni: bryell@invitel.hu vagy facebook oldalunkon

Boltunk Székesfehérváron, a Távírda u. 25/5. szám alatt található. (Sokan Fal közként ismerik)
Nyitva tartásunk: Hétfő - Péntek: 9.00 - 18.00,
Szombat: 9.00 - 12.00

A bolt telefonszáma: 22/412-665

2014. január 17., péntek

Új év, új hobbi vegyszerek, új területek

Először is nagyon boldogságos új évet kívánok minden kedves olvasómnak. Igaz már nem vagyok benne a 8 napban, amikor még utólag lehet ilyet kívánni, de még eléggé az év elején vagyunk.
Persze most is van mentségem. Január 3-a óta folyamatosan dolgozom és így hanyagolodótt el a blogom.
Nézzük csak. Befejeztük ugye a két ünnep között az egyik nagy munkát a Pentánál. Már le is zajlott a kiállítás, haza is értek kiküldött munkatársaink :)) Kicsit áttértünk a scrapbook világába, Budaházi Brigitta közreműködésével, amerikai útjáról a beszámolót a blogjában olvashatjátok! Érdemes :)

Mint, ahogy az elmúlt években tettem, most év elején is a szokásos frankfurti kiállításra készülődtem, dísztárgyak készítésével, és a stand elemeinek összeállításával, festésével. Minden évben azt hiszem, hogy Melitta, aki megtervezi a kiállítási standot, nem tud ennél ütősebbet kitalálni, pedig de. Most olyan nagyot alkottunk (szó szerint is), hogy szomorú lennék, ha nem állnának majd döbbenten a standunk előtt sokan-sokan :)
A Penta megint nem aprózza el az új évi indítást, négy féle új terméket dob piacra, kezdve a jövő heti vásáros bemutatóval. Most nem mutatok képet, és nem is árulom el mik ezek, mert ezt csak úgy érdemes, ha tudok majd totál képet mutatni a standról. De ugye ez csak a vásár után lehetséges :)
Nagyon kiváncsian várom, hogy fog mutatni egyben az egész. Mivel tényleg hatalmas, így festegetés közben mi is csak részleteiben látjuk. No sebaj ! Szóval ezen ügyködünk, Melittával, Margóval, és a héten szerencsére nagyfiamnál is vizsgaidőszak van a suliban, így ő is tudott dolgozni velünk. Persze még a kapkodós, hajrás, namárcsakezvanvissza még jövő hét elejére maradt, de a nagyján túl vagyunk :)

Dísztárgyakat is készítgettem, a farsangra hangolódva. Leírással együtt megnézhetitek a penta blogján. A fázisfotókat most én készítettem, nem Judit, de reméljük így is felismerhető minden  :))



Készült még pár dolog, de azokról is képeket később tudok mutatni. A kiállítás jövő hét szombattól kezdődik, úgyhogy kitartás! Addig készítsetek maszkokat! :)









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...