A foglalkozások menüpont alatt részletes információkra lelsz.

Jelentkezni: bryell@invitel.hu vagy facebook oldalunkon

Boltunk Székesfehérváron, a Távírda u. 25/5. szám alatt található. (Sokan Fal közként ismerik)
Nyitva tartásunk: Hétfő - Péntek: 9.00 - 18.00,
Szombat: 9.00 - 12.00

A bolt telefonszáma: 22/412-665

2014. január 30., csütörtök

Frankfurtban jártam

Elkészült, kikerült, felépült, megcsodálták, lezajlott. Röviden és tömören az elmúlt két hét történései :)
De kezdjük az elején. Mint már említettem, hatalmas stand volt, rengeteg díszítendő felülettel, amiken a Pentacolor egyik nagy újdonságát alkalmaztuk, a mázpasztát. Festettünk, kentünk, struktúráltunk, pakolgattunk, méricskéltünk. A 12 db 250 cm magas falelemek kaptak már színt, így azokkal nem kellett dolgoznunk, de a kb. 50-60 db ráragasztandó felületen volt mit tenni. Így raktuk, variáltuk:
Melitta: ...így kell majd kinéznie...

Struktúráltunk ásványpasztával, repedőpasztával, 3d golyókkal
száradnak
Frankfurtban: épülget a stand
Ebben az évben úgy gondoltam én is szívesen részt vennék a kinti építésben, mivel minden elemet már kívülről fújtam :) Már, hogy melyik hova való. Persze volt tervrajzunk, voltak jelölések minden elem hátán, és a nagyja elemek felragasztásra is kerültek még itthon, de azért ott is tartott egy pár óráig a fal felállítása. Szóval kimentünk Melittával, kocsival (vittünk egy tolmácsot és egy sofőr segítséget, aki nem mellesleg a férjem :)) 

És ha már ott voltunk, körbe is néztünk. Ilyeneket láttam:

A Pentacolor standján kívül, a kreatív részlegen legalábbis talán még két cég volt, aki láthatóan több energiát fektetett a stand kinézetébe. A többiek szinte hobbiboltot alakítottak ki, a rengeteg forgalmazott cuccal. A festékeket gyártók, akik inkább művészfestékeket mutattak be, festőkkel prezentálták termékeiket :) Mint ott fent a bácsi. De készült még neon majom, csendélet gyümölcsökkel, madarakkal, portrék, filctollal készült képek... Volt rengeteg scrapbook (BoBunny is volt kint, készítettem is nála egy kis képeslapot, pár perc alatt, és kaptam is ajándékot :)), vágógépek, dekorgumiszobrászok, feszített vásznakat bemutató cégek. Szóval sok minden, ami belefér a kreatív kategóriába. Most volt a papír, valamint a karácsonyi vásár is. Ezekbe is benéztem, szalvétakínálatot láthattok:
Enyhén giccskarácsony :)
A mázpasztának volt ám sikere, meg a glittertollnak, gyöngytollnak szintén. Ezek jövő héttől már kaphatóak lesznek a hobbiboltokban, mert vasárnap mutatja be a cég a viszonteladóinak ezeket!
Aztán mutatom majd a dísztárgyakat is, amiből sok újat nem kellett most készítenem, és segítségem is volt Csikós Andi személyében, mivel az idő eléggé rövidre szabottka lett :) De megoldottuk :)

A kiállítási központ belső udvar(kája)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...