A foglalkozások menüpont alatt részletes információkra lelsz.

Jelentkezni: bryell@invitel.hu vagy facebook oldalunkon

Boltunk Székesfehérváron, a Távírda u. 25/5. szám alatt található. (Sokan Fal közként ismerik)
Nyitva tartásunk: Hétfő - Péntek: 9.00 - 18.00,
Szombat: 9.00 - 12.00

A bolt telefonszáma: 22/412-665

2014. február 3., hétfő

Tárgyak

A frankfurti kiállításon ilyen dísztárgyak szerepeltek, bemutatva a Pentacolor különböző hobbi vegyszereit:
Antikolás kategóriában a repesztők, lazúrok, antikoló paszták közül:
a klasszikus, kétkomponensű repesztőlakk a kis bordó kincsesládán, a random repesztőlakk a két nagyobb ládácskán, a hátsón lazúr alapon rizspapírszalvéta. A kis scrapbook album (szerű) mikrorepesztéssel van elkészítve. A hátsó üvegcucc valamiféle váza, mert üreges volt a szára is (bár most is az), de végig üveg. Alul festést kapott, és gyurmaformákat, umbra antikolóval, felül pedig az opálrepesztő van rajta (ez sajnos nem annyira látszik a képen). A kis tálka egy régi tálkám, de antikolva van, barnítva, pasztázva ezzel-azzal :) 


Strukúrált felületeknél ásványpasztát használtam. A tolltartó régi kedvenc (nem csak nekem), aztán mikor kiderült, hogy nem találjuk sehol, gyorsan készítettem egy másikat. Amikor visszacsavaroztam a kapcsot, előkerült a másik :) Így testvérekként lettek kiállítva. A bortartón stencilezett minta van, csak festékkel, és 3D golyókból, vaspasztával szőlőfürtök, gyurmából pedig levelek. Ezek aztán metál viaszpasztával lettek kiemelve. A doboz is ismerős lehet, ásványpaszta van ezen is. A lámpa egy régebbi darab, repedőpasztás, nekem csak át kellett "fényeznem" kicsit :)

Textiles témakörben elég sok mindenünk készen volt már, csak párnahuzatokat készítettem, textilfestékkel, és az új gyöngytollakkal, mert arra is használható!


A hópasztát, struktúrpasztát és gélpasztát kicsit egy "tündérvilágban" mutattuk be. A mécsestartó üvege színes gélpaszta, tetején, alján hópaszta. A hó alatt vaspaszta. A nagy kép Csikós Andinak köszönhető, tőle kértem és kaptam! 


Ez a kép egy 3D-s fényképtartó doboz tulajdonképpen. Belül szalvéta van, a hátlapján, festéssel, és hópasztával kombinálva. Az előlapja műanyag, de a gélpaszta tök jól mutat rajta. Benne a tündér Melitta munkája :)

Csillogó hatás, glitterekkel, füstfóliával, viaszpasztával :) Az álarcok készítésének menetét a pentadekor blogon megtalálhatjátok. A tányér készítéséről videó is készült. Ide kattintva megnézheted. A függők damilon, vagy dróton lógnak, műanyag és fém díszekkel, és hungarocell elemekkel. A karácsonyfadíszeim :) A farsangi nagy kép pedig megint Csikós Anditól kölcsönözve! :)


A csillogó hatáshoz még egy szett készült. A maszkon az új mázpaszta felett az új glittergél és glittertoll található. Az üvegtányér és a kerámia edények, na kié? Hát Csikós Andié :) Nem tudom neki elégszer megköszönni a segítségét!


Sok mindent vittünk még magunkkal, amiket a múlt évben készítettünk Judittal, vagy ő csinálta. De ezeket már nem mutatom, nehogy uncsi legyen :)

3 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...