A foglalkozások menüpont alatt részletes információkra lelsz.

Jelentkezni: bryell@invitel.hu vagy facebook oldalunkon

Boltunk Székesfehérváron, a Távírda u. 25/5. szám alatt található. (Sokan Fal közként ismerik)
Nyitva tartásunk: Hétfő - Péntek: 9.00 - 18.00,
Szombat: 9.00 - 12.00

A bolt telefonszáma: 22/412-665

2014. április 15., kedd

Előszoba

Belépő, előtér. Kis picike része a lakásomnak, amit most kicsit átvariáltam. De fotózni lehetetlenség a kicsisége miatt. Ennyit tudtam belőle kihozni:
A telefonasztalka és az éjjeliszekrény egy használt-bútor boltból való. Kicsit átfestettem, a párnát áthúzattam egy csodás rózsás anyaggal.

Ilyen lett a múltkor készített képem, egy új rózsás-csipkés bigyóval :) Amihez kétoldalú ragasztószalagot használtam és varrógép híján (elromlott és különben is sok idő előszedni, cérnázni) csak összeöltögettem. Igazi kézimunka lett :) Csináltam is mindjárt még kettőt.
Szóval bejárattól jobbra van az éjjeliszekrényes cucc, felette fenyő polcelemekkel (amiken majd dobozok lesznek), balra mindjárt a falon a szíves-képes életérzés :) Mellette egy ajtó a szobába, és amellett pedig a tükör (amihez még készítek keretet), alatta pedig ez a csoda.
Őt így vettem, csak letörölgettem, és úgy döntöttem ehhez igazítom inkább a másik oldalt, így lettek azok is barnák. Így fényképen úgy tűnik, hogy nem annyira illenek össze, de amúgy igen. Mondom, nem lehet jól fényképezni, ráadásul én ahhoz nem is értek :)

Szóval most egyelőre ilyen az előszoba, gondolom még szépítgetem. Azért még mutatom mi került a konyhámba nem oly rég :)

7 megjegyzés:

  1. Nagyon hangulatos. Kézzel varrni az igazi :)

    VálaszTörlés
  2. Igen, csak nem ártana, ha lenne hozzá gyűszűm :))) Kicsit agyonböködtem magam is :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon csini lett! A varráshoz pedig gratula, tessék több ilyen kiegészítőt készíteni! De ha szólsz, akkor szívesen segítek tanácsokkal! :-)
    S láttam a címlapon az asztalt és a széket.....

    VálaszTörlés
  4. Még mindig tetszik a párna! :)))
    The kitchen feeling is perfect!

    VálaszTörlés
  5. Köszi-köszi! Édesek vagytok! De tényleg! Saci, ez az anyag annyira bejött, hogy miután megláttam a boltban, akkor döntöttem el, hogy milyen lesz az előszoba :))))))) Mert ezt akartam, ezt a rózsás cuccot! :) Milyen címlap? Milyen asztal? Milyen szék? A többi stimm :)
    Oké Kriszti! :)))) A konyhába pediglen készel lett még az órám is, de azt egyszer rég már mutattam, most nem akartam :)

    VálaszTörlés
  6. Élőben az igazi! Klassz lett Gabi! - mint minden amit csinálsz! Jaaa, meg kössz a szivecskét! :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...