A foglalkozások menüpont alatt részletes információkra lelsz.

Jelentkezni: bryell@invitel.hu vagy facebook oldalunkon

Boltunk Székesfehérváron, a Távírda u. 25/5. szám alatt található. (Sokan Fal közként ismerik)
Nyitva tartásunk: Hétfő - Péntek: 9.00 - 18.00,
Szombat: 9.00 - 12.00

A bolt telefonszáma: 22/412-665

2014. szeptember 17., szerda

Hamarosan....

... megvalósul egy álmom.
Ezen dolgozom most már hetek óta, és lassan, de biztosan elkészülök. Kicsit átalakítom majd a blogom kinézetét, mint ahogy alakítottam most az életemen is. Csak jóra számítsatok :) Lesznek továbbra is ötletek, fényképek, leírások, de bővítem a repertoáromat :) 

Hamarosan nyílik egy bolt Székesfehérváron, ami a nevemet fogja viselni, ahol engem meg lehet találni :) Igen, bizony. Egy kreatív bolt és műhely alakulgat a belvárosban, ahol sok szépséges alapanyagot, rengeteg kiegészítőt a hobbizáshoz, és sok-sok festéket, lakkot, ragasztót lehet majd vásárolni, és be lehet ülni alkotni is. Lesznek napok, amikor délutánonként 1-2 órára várom majd az érdeklődőket, alkotni vágyókat, és lesznek hétvégén egy-egy napok, amikor sok órát tudunk alkotni együtt.
Részletesebben nem oly sokára írok még, de most vár a munka, egy kis bútorfestés, egy kis összeszerelés, egy kis árupakolás. Addig is nézzétek meg honnan indult, és merrefelé tart most a bolt :)

Ezen a részen lesz a műhely
Félig-meddig bepakolva összevisszaságban
Még kerülgetjük a kupit, de már alakul
Ilyenünk is lesz
Hű! Hát erről muszáj még regélnem nektek :) Semmi köze a dekupázshoz, de egyszerűen imádnivaló. Ez egy teljesen új hobbi Magyarországon, "Hímzés tű nélkül" a szlogenje és Pixel-nek hívják. Pixelhobby.hu. Nézzetek utána, engem teljesen magával ragadott :) A boltunk Pixelpont lesz! :) 

És a legeslegfontosabb. Jövő hét szombaton, azaz szeptember 27-én ne csináljatok más programot, mint meglátogatni minket :) Alkotások, újdonságok, pixelezés lesz a fő téma! :) Erről is fogok részletesebben pötyögni :)



4 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...