A foglalkozások menüpont alatt részletes információkra lelsz.

Jelentkezni: bryell@invitel.hu vagy facebook oldalunkon

Boltunk Székesfehérváron, a Távírda u. 25/5. szám alatt található. (Sokan Fal közként ismerik)
Nyitva tartásunk: Hétfő - Péntek: 9.00 - 18.00,
Szombat: 9.00 - 12.00

A bolt telefonszáma: 22/412-665

2011. július 25., hétfő

Egerben...

.... minden lehetőségünk adott volt egy kellemes, alkotós, kikapcsolódós hétvégéhez. A vendégház 6 csillagos volt, az idő napsütéses, esőmentes, a társaság nagyon vidám és lelkes, az egri borok finomak, és maga a belváros is hangulatos volt. 

Pénteken délelőtt érkeztünk meg a szállásra, előtte kicsit várostnéztünk, mire megtaláltuk, de szerencsére mindenkit odanavigáltunk a "tetthelyre". Elfoglaltuk a szobáinkat, kipakoltunk, megebédeltünk, majd mindenki megkapta a kis saját csomagját, amiben a díszítendő tárgyak mellett a használandó eszközök, rizspapír, szalvéták, ragasztó, és paszta, valamint egy kis ajándék kapott helyet.  
 Délután aztán nekiálltunk az MDF doboz elkészítésének. Festettünk, viaszoltunk, ragasztottunk, csiszoltunk-csiszoltunk, gyurmáztunk. 
 Közben jókat beszélgettünk, dinnyéztünk, nevetgéltünk, este pedig pihenésképp a Szépasszony völgyében ettünk és boroztunk.... Már aki nem vezetett, mert a sok nő csak három kocsiban fért el, így a sofőrök a beszerzett borokból kóstoltak már a házban :-) Köztük én is. :-)
Szombaton a fél tizes kezdés helyett, fél nyolckor álmosan és kócosan szép halkan ballagtam kávézni a közös helyiségünkbe - gondoltam, nehogy felébresszem az alvókat -, benyitva aztán meglepődtem. :-) Majdnem mindenki ült és festegetett, még csiszolt :-) Közben reggeliztünk a közösen vásárolt, és hozott finomságokból, és elkezdődhetett a teljes napos alkotás, amihez még csatlakoztak olyanok, akik csak egy napra tudtak eljönni. Így a jól felduzzadt társaság belekezdett.
Dolgoztunk üvegen papírral, dobozon füstfóliával, hungarocellen hópasztával és mindennel, ami a kezünk ügyébe került :-) Ezen a napon szinte minden Pentart terméket felhasználtunk, ami csak létezik :-))
 A legfiatalabb alkotótárs egy 11 éves fiú volt, aki meglepően ügyes volt, és gyors. Alig győztük vele az iramot, amit diktált, minden művelettel ő volt legelőször kész. :-)
 Közben megfőtt a gulyáslevesünk is, ami nagyon finom lett.

Ebéd után folytattuk az alkotást, este nyolc óráig meg sem álltunk, a felajánlott pihenőidőt a lelkesedés nem engedte kihasználni :-)
A szombat esti program között volt teraszon borozgatás, várban előadás megtekintése, és esti városnézés - palacsintázással egybekötve - is.
Vasárnap reggel a fél nyolcas kávézásnál már nem is csodálkoztam, hogy a munka már folyik :-) Kis csinosítgatások, lakkozások az előző napon készült darabokon. Aztán kezdődhetett a bödönprogram. Bádogon, papírral, festékkel, érdekes hatásokkal. Amikor végeztünk, hamar összepakoltunk és megebédeltünk. Volt még gulyásleves, padlizsánkrém, körözött, cukkinislepény, juhsajtok...... 

Fél háromkor indultunk hazafelé, még mindig szép időben, bánva, hogy már haza kell menni. Még maradtunk volna pár napot. De majd jövőre talán hosszabb időre mehetünk, többek kérésére :-)
Köszönöm nektek, hogy ilyen jó hétvégém volt, nagyon jól éreztem magam, és örülök, hogy megismertelek titeket!

Képeket folyamatosan töltöm fel ide, és még Gabinál is olvashattok beszámolót és nézhettek képeket!

2 megjegyzés:

  1. Köszi a beszámolót. A képeket megnéztem, a blogokat elolvastam.
    Csak gratulálni tudok. Remek szervezés volt.
    Ibolya

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...