A foglalkozások menüpont alatt részletes információkra lelsz.

Jelentkezni: bryell@invitel.hu vagy facebook oldalunkon

Boltunk Székesfehérváron, a Távírda u. 25/5. szám alatt található. (Sokan Fal közként ismerik)
Nyitva tartásunk: Hétfő - Péntek: 9.00 - 18.00,
Szombat: 9.00 - 12.00

A bolt telefonszáma: 22/412-665

2015. február 3., kedd

Kreatív világ - Frankfurtban

Idén is nagyon sok kiállító volt jelen Frankfurtban a Creativeworld rendezvényen, ahová mi is elmentünk. Inspirálódni, ájuldozni, élményeket és üzletfeleket gyűjtögetni :) Nagyon sok minden szuper dolgot láttunk, nagyon sokat mentünk, rengeteg katalógust hoztunk. Most napokig biztosan dolgozzuk fel a látottakat és hallottakat, aztán folyamatosan bővítjük a kínálatunkat ezekkel az új dolgokkal. Pár képet mutatok, bár szinte mindenhova ki volt írva, hogy ne fényképezzünk, de volt ahol lehetett :)

Először is mutatom a Pentacolor standját, ami idén is fantasztikusan látványos volt. Nem azért, mert őket ugye kedveljük, de tényleg a legszebb stand volt az összes közül... pedig volt jó pár:
Személy szerint nekem van egy kedvenc művészem, akit rég óta követek figyelemmel, imádom, amiket csinál, és ő is kint volt. Dolgozott és sokáig csak néztem. Beszélgettünk is vele, és nála lehetett fotózni.
Ő Andy Skinner, ezek pedig a munkái, legalábbis egy része:
Maga a kiállítás iszonyú nagy területen van, emeletekben és épületekben lehet számolni.

Katalógusaink egy része :)

Ilyeneket láttunk, meg még ilyenebbeket, ahol fotózni tilos volt. Persze egyelőre minden titkunkat nem akarjuk felfedni, de hogy a rizspapír, stencil, nyomdakészletünk bővülni fog, az biztos! :)


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...