A foglalkozások menüpont alatt részletes információkra lelsz.

Jelentkezni: bryell@invitel.hu vagy facebook oldalunkon

Boltunk Székesfehérváron, a Távírda u. 25/5. szám alatt található. (Sokan Fal közként ismerik)
Nyitva tartásunk: Hétfő - Péntek: 9.00 - 18.00,
Szombat: 9.00 - 12.00

A bolt telefonszáma: 22/412-665

2015. február 24., kedd

Foglalkozás és nyílt nap

Kis átszervezés után újabb jó híreket mondunk! :)

Ezentúl a foglalkozások minden hónap második szombatján lesznek a műhelyben (aki még nem tudná: Székesfehérvár, Fal köz). Minden alkalommal 4.000,- Ft a foglalkozás díja, amikor is egy-egy tárgyat fogunk készíteni, amely aztán természetesen hazavihető.

A most következő foglalkozáson - kérés alapján - egy feszített vászon képet fogunk készíteni. Dekupázzsal, különböző textúrák és hobbivegyszerek alkalmazásával. Kicsit mixed mediás, kicsit modernes, kicsit mégis antikolt, de összességében sok érdekes dolgot tartalmazó képet készíthettek, a legújabb Stamperia rizspapír-szalvétával, és más egyéb újdonságokkal!

A foglalkozás időpontja: 2015. március 14.
Bevezetünk egy újdonságot is a boltunkban. 

2015. március 10-én lesz az első, utána minden második hét keddjén (ugyanazon a héten, amikor a foglalkozás van) nyílt napot tartunk, amikor megismerkedhettek egy-egy festékkel, lakkal, repesztővel, pasztával, egyszóval hobbivegyszerrel. A bemutatott termékek ezen a napon kipróbálhatóak, úgy, hogy nem mintadarab készül, hanem megmutatjuk hogyan működik, és ki is lehet próbálni. A nyílt napon való részvétel teljesen ingyenes! 

A legfőbb érdekessége a technikai segítségen túl pedig, hogy ezen a napon a 
bemutatott terméket 10 % engedménnyel 
lehet megvásárolni!

Az első nyílt napon bemutatandó termékünk a finomvonalas repesztőlakk. Ha még nem próbáltad, érdemes eljönni, ha már próbáltad, de mégsem az igazi, segítünk! Ha mindent tudsz a termékről, akkor vegyél egyet olcsóbban! 

A foglalkozásra bejelentkezés igen, a nyílt napra nem szükséges!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...