A foglalkozások menüpont alatt részletes információkra lelsz.

Jelentkezni: bryell@invitel.hu vagy facebook oldalunkon

Boltunk Székesfehérváron, a Távírda u. 25/5. szám alatt található. (Sokan Fal közként ismerik)
Nyitva tartásunk: Hétfő - Péntek: 9.00 - 18.00,
Szombat: 9.00 - 12.00

A bolt telefonszáma: 22/412-665

2010. augusztus 13., péntek

A lényeg

Tényleg eléggé belemélyedtem ebbe a kreatív hobbis témába, elég sok ember szerint nem is csinálom rosszul. Persze, mert amik nem sikerülnek, azokat elásom jó mélyre, és nem mutogatom :-) De szerencsémre sok ismerős és ismeretlen keres meg, hogy segítsek az alkotásban. Akár ötlettel, akár egy-egy részlet megmagyarázásával, akár egy teljes lépésről-lépésre leírásban. 
Hát ezt az oldalt ennek szentelem. Leírom és fényképezem a folyamatot. Hátha így könnyebb lesz, hiszen nem akarom magamban tartani a "tudást" (hopsz! nem vagyok ám nagyképű, tényleg!), de én például szeretem, ha utánoznak és kérdeznek. Hiszen ez visszaigazolás arról, hogy valamit jól csinálok. És az nekem siker. Ha elkészítek egy tárgyat az ajándékozott örömét nem cserélném semmire. Pénzre sem. :-) Na jó, egy kevésre azért biztos :-))
A későbbiekben a terveim között szerepel, hogy ne csak online találkozzam az alkotni vágyókkal, hanem személyesen is. Mivel Fejér megyében élek, így erre a területre összpontosítanék, hiszen máshol ennek a műfajnak vannak jócskán mesterei, követői. Elsősorban Székesfehérváron, ott is a Köfém Művelődési Házban. De majd csak ősztől.
Most egyelőre ennyi, aztán folyamatosan bővítem a bejegyzéseket és a képeket is.
Addig lehet nézelődni a honlapomon: www.gportal.hu/bryell
Lehet e-mailt is írni: ariadne@vipmail.hu vagy bryell@invitel.hu
Aki ismeri a telefonszámomat, az fel is hívhat :-)))

2 megjegyzés:

  1. Kedves Bry!
    Nagyon tetszik a blogod, nekem, a kisinasnak főleg az, hogy szépen, érthetően magyarázol, köszönet érte! Tetszenek az alkotásaid, a stílusod is, és mivel Fehérvár időben majdnem annyi, mint..., kérlek, ha lesz foglalkozás, szólj, hátha lejutok egyikre, másokra! További sikeres irogatást, alkotásokat,

    Ciluka

    VálaszTörlés
  2. Szia! Köszi, és rendben, de egyelőre úgy tűnik októbertől talán. A szeptemberem elég zsufis!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...