A foglalkozások menüpont alatt részletes információkra lelsz.

Jelentkezni: bryell@invitel.hu vagy facebook oldalunkon

Boltunk Székesfehérváron, a Távírda u. 25/5. szám alatt található. (Sokan Fal közként ismerik)
Nyitva tartásunk: Hétfő - Péntek: 9.00 - 18.00,
Szombat: 9.00 - 12.00

A bolt telefonszáma: 22/412-665

2010. november 12., péntek

Jelentkezés a foglalkozásokra

Most még van pár percem, gyorsan írom, hogy a foglalkozásokon a résztvevők létszámát kénytelen leszek maximalizálni :-) Nagyon örülök, hogy ilyen sokan szeretnének dekupázst tanulni, ezért úgy döntöttem, hogy beszúrok még egy pótnapot is a kétheti napok közé.
A maximális létszám 15 fő lesz.
Most tizenheten voltunk, úgy, hogy páran visszamondták közbejött dolgok miatt. Amit így utólag meggondolva nem is bánok. Hiszen kevesebb létszámnál jobban tudok mindenkivel foglalkozni, többet tudok segíteni.

Így a következő foglalkozás két alkalmas lesz. A november 25-i foglalkozás "anyagát", a képkeretet/ajtókopogtató koszorút a következő hét csütörtökön is el lehet készíteni. Azaz december 2-án.
Ez a pótnap arra is alkalmas, hogy aki eddig lemaradt, jelentkezhet. Ha valakinek különleges kívánsága van, gondolok itt arra, hogy a már megtartott foglalkozások anyagát szeretne elkészíteni, kérem jelezze. De ez csak december 2-ára vonatkozik :-)

A jelentkezéseket időrendben tudom fogadni, és kérlek írjátok meg, hogy melyik tárgyat választjátok.Készülődöm, futok, sietek... a Pecsába :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...